Joga Serije

Najdi pravo joga serijo zase.
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba maj, 2023

Redna vadba joge za mesec maj. Sekvence, pranajame, položaji in prehodi med njimi targetirajo celotno telo, krepijo kondicijo in moč telesa. S poudarjenimi ravnotežnimi položaji krepijo stabilnost, moč jedra ter osredotočenost. Joga vadbe bodo poskrbele za močno, prožno in sproščeno telo.
hrbet, kolki, ramena, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, april 2023

Redna mesečna vadba joge z različnimi sekvencami, ki poskrbijo za telo in duha. Vse vadbe so strukturirane na način, ki vadečemu prinaša največ koristi. So varne in z modifikacijami primerne za vse stopnje - za začetnike in naprednejše praktikante.
hrbet, jedro, moč, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
5

Redna vadba joge, marec 2023

Redna vadba joge za celoten mesec. V njej raztezamo telo, krepimo mišice in sproščamo napetosti. Usklajenost diha z gibom pripelje do meditativne vadbe, ki poskrbi za to, da razbremenimo, olajšamo in okrepimo telo in duha.
boki, hrbet, jedro, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, februar 2023

Vadba joge za celoten mesec s sekvencami in vinjasami, ki krepijo telo in duha. Joga je primerna za vse stopnje in poskrbi za razbremenitev in krepitev tkiv, mehča področja sklepov ter nas napolni z energijo. Pridi na blazino, začniva!
hrbet, jedro, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, januar 2023

Redna vadba joge z do 60 minutnimi joga videi, ki poskrbijo za celotno telo. Z dihalnimi tehnikami umirjamo in uravnovešamo živčni sistem, s položaji in prehodi med njimi pa poskrbimo za močno in prožno telo. Pridi na blazino, sprosti, raztegni in umiri telo in duha.
hrbet, jedro, moč, ramena, ravnotežje
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, december 2022

Redna mesečna vadba joge z do 60 minutnimi ter krajšimi videi, ki so primerni za vse stopnje. V njej treniramo jedro, odpiramo sklepe ter raztezamo in razbremenjujemo telo ter poskrbimo za dvig srčnega utripa. Pridi na blazino, začniva!
hrbet, jedro, moč, ramena
Za začetnike
Premium
Zmerno
7

Redna vadba joge, november 2022

Redna vadba joge, v kateri najdeš do 60 minutne videe, ki krepijo ravnotežje in moč, umirjajo duha ter razbremenjujejo telo od glave do pet. Serija je primerna za začetnike in naprednejše praktikante, ki si želijo močnega in prožnega telesa ter nekaj minut tedensko zase. Zlezi na blazino, začniva!
hrbet, kolki, moč, ramena, ravnotežje
Za začetnike
Brezplačno
Lahkotno
4

Meditacije

Brezplačna serija meditacij, ki sprosti in umiri misli, prizemlji in te za nekaj trenutkov odklopi od okolice in pripelje v dani trenutek. Zmehčaj obraz, sprosti ramena, zadihaj.
meditacija, sprostitev
Za začetnike
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, oktober 2022

Redna vadba joge za mesec oktober. V njej razbremenjujemo in krepimo hrbet, utrjujemo jedro, raztezamo tkiva ter odpravljamo nelagodja v telesu. Z dihalnimi tehnikami umirjamo um, podivjane misli ter prečistimo dihalne poti. Celostno poskrbimo za boljše psihofizično počutje ter okrepimo telo in duha. Zlezi na blazino, začniva!
boki, hrbet, noge, ramena, roke
Za začetnike
Brezplačno
Zmerno
12

Joga za hrbet

Brezplačni joga videi za razteg, razbremenitev in okrepitev področja hrbta. Vadbe so primerne za začetnike, kot tudi za zahtevnejše praktikante. Položaji so namenjeni področju hrbta, hrbtenice in poskrbijo za sproščanje mišic, raztezanje in mehčanje tkiv. Na blazino! Začniva.
hrbet, hrbtenica
Za začetnike
Premium
Lahkotno
4

Redna vadba joge, september 2022

Redna vadba joge za celoten mesec, ki zaokroži vse elemente, pranajame in položaje, ki jih potrebujemo za razteg, razbremenitev, sprostitev in okrepitev telesa. Z uvodnimi položaji je serija primerna tudi za popolne začetnike, kot tudi tiste malenkost zahtevnejše praktikante joge. Pridi na blazino, čas je za jogo!
boki, hrbet, noge, ramena, roke
Za začetnike
Premium
Lahkotno
9

Jutranja joga

Serija jutranje joge obsega 9 videov, ki vsak s svojim fokusom in tempom dodobra prebudijo telo, ga razbremenijo ter odpravijo morebitno zaležanost. Krajši videi, ki so ravno zaradi dolžine primerni za hitro jogo, pridejo prav takrat, ko potrebuješ šus endorfinov za spopad z dnevom, ki prihaja. Celotna serija je primerna za začetnike in naprednejše praktikante, […]
boki, hrbet, trup