Joga za ramenski obroč

Brezplačna serija joga vadb s fokusom na ramenskem obroču. Položaji in prehodi med njimi so strukturirani s ciljem razbremenitve ter olajšanja področja vratu, ramen, lopatic ter zgornjega dela hrbta. Vadbe joge so primerne za začetnike in naprednejše. Pridi na blazino, začniva!

Brezplačno
4
Za začetnike
Lahkotno
ramena, vrat, zgornji del hrbta

Vsi videi v tej seriji

Za začetnike
Brezplačno
Lahkotno
26:40

Joga za ramena

Joga za ramena mehča ramenski obroč in sprošča napetosti v vratu ter v zgornjem delu hrbta. Nežnejša vadba, primerna za začetnike in tiste malenkost bolj zahtevne. Vzemi si nekaj trenutkov zase, pritisni gumb za pavzo in premešaj telesne sokove.
ramena
Za začetnike
Brezplačno
Lahkotno
20:03

Joga za vrat in ramena

Joga vadba za vrat in ramena poskrbi, da se sprostimo in znebimo trdega vratu, nelagodja na področju ramen in zgornjega dela hrbta. Sekvenca, sestavljena z mislijo na pretežno sedeča telesa, se osredotoča na razbremenitev tkiv, ki so zaradi narave dela lahko prizadeta.
hrbet, ramena, vrat
Za začetnike
Brezplačno
Težavno
16:29

Joga za moč zgornjega dela telesa

Joga vadba se osredotoča na krepitev rok in hrbta. Močan zgornji del telesa izboljša obseg gibanja in prožnost telesa ter povečuje mišično maso, izboljšana mišična masa pa pomeni boljšo gostoto kosti. Močan zgornji del telesa tudi zmanjšuje tveganje za sladkorno bolezen in ohranja zdravje srca. Pridi na blazino, okrepiva in raztegniva telo!
hrbet, moč, roke
Za začetnike
Brezplačno
Zmerno
23:10

Joga za zgornji del hrbta in rame

Joga za zgornji del hrbta in rame odpira ramenski obroč in sprošča področje vratu, ramen, lopatic ter hrbta. Z vadbo krepimo ravnotežje, izboljšujemo ter popravljamo držo, razbremenjujemo tkiva, ki lahko zaradi narave dela, prisilne drže tekom dneva, trpijo in povzročajo bolečine. Skoči na blazino, začniva!
hrbet, ramena, vrat