Jutranja joga

Serija jutranje joge obsega 9 videov, ki vsak s svojim fokusom in tempom dodobra prebudijo telo, ga razbremenijo ter odpravijo morebitno zaležanost. Krajši videi, ki so ravno zaradi dolžine primerni za hitro jogo, pridejo prav takrat, ko potrebuješ šus endorfinov za spopad z dnevom, ki prihaja.

Celotna serija je primerna za začetnike in naprednejše praktikante, ki si želijo joge za prebuditev telesa. Udobno se obleci, se vidiva na blazini!

Premium
9
Za začetnike
Lahkotno
boki, hrbet, trup

Vsi videi v tej seriji

Za začetnike
Premium
Lahkotno
10:22

[01] Pozdrav soncu - Surya Namaskar A

Pozdrav soncu je sestavljen iz ponavljajočih se položajev, ki raztegnejo telo od glave do pet. Pomaga pri hujšanju ter krepi mišice in sklepe. Prav tako zagotavlja boljše delovanje prebavnega sistema in pomaga v boju proti nespečnosti. Pozdrav soncu je tista vadba joge, s katero ne moreš zgrešiti, ko potrebuješ ali si želiš joge. Skoči na blazino, začniva!
hrbet, ramena
Za začetnike
Premium
Lahkotno
12:09

[02] Joga za dobro jutro

Joga video za dobro jutro z nizkim izpadnim korakom (Anjaneyasana), razteza spodnji del hrbta in stegna. Z vadbo odpremo prsni koš, sprostimo ramenski obroč in z nežnejšim tempom ter položaji, ki raztezajo, prebudimo celotno telo in se pripravimo na dan.
hrbet, kolki, spodnji del hrbta, stegna
Za začetnike
Premium
Lahkotno
13:41

[03] Dobro jutro boki

Joga video se osredotoča na togost bokov ter odpravlja zategnjenost. Položaji odpiralcev bokov raztezajo in mehčajo tkiva na področju kolkov, jih prebudijo in s tem sprostijo spodnji del hrbta. Vadba joge nežno a efektivno prebudi kolke ter pomaga olajšati bolečine. Odličen začetek dneva!
boki, spodnji del hrbta, trup
Za začetnike
Premium
Lahkotno
15:05

[04] Nežna jutranja joga

Morda nam zjutraj ustreza nežnejša vadba joge, ki s položaji v celoti prebuja naše telo ter ga pripravlja na dan. Joga video nežne jutranje joge tako zmehča celotno telo, sprosti tiste napetosti in trda tkiva, ki so lahko posledica spanja. Zjutraj telo potrebuje pozornost, le daj mu jo.
boki, hrbet, ramena
Za začetnike
Premium
Zmerno
15:26

[05] Jutranji razteg telesa

Joga video za razteg telesa prebudi telo in z malenkost intenzivnejšimi elementi tudi mišice. Po vadbi joge je telo polno sveže energije, pogled je jasnejši in kipimo od endorfinov. Video se osredotoča na globok razteg zaspanega telesa. Krasen začetek dneva!
noge, ramena, zgornji del hrbta
Za začetnike
Premium
Zmerno
13:37

[06] Jutranja joga za moč

Kaj boljšega, kot že zjutraj vedeti, da si živ/a! Zato se v joga videu za moč poigramo s kondicijo in položaji, ki testirajo našo moč. Vadba joga je primerna za vse stopnje, elementi in položaji so namenjeni prebujanju mišic ter pripravi telesa in uma na dan, ki prihaja.
boki, hrbet, moč, stegna
Za začetnike
Premium
Zmerno
13:32

[07] Pozdrav soncu - Surya Namaskar B

Pozdrav soncu oziroma Surya Namaskar B različica je starejši brat pozdrava soncu različice A. Z dodanima položajema bojevnika 1 (Virabhadrasana 1) ter položajem stola (Utkatasana) zbuja mišice in pospeši utrip srca. Zelo dober in efektiven za začetek dneva, saj dviguje nivo energije in raztegne, okrepi celotno telo. Na blazino! Začniva.
hrbet, moč, noge, roke, trebuh
Za začetnike
Premium
Zmerno
17:28

[08] Dobro jutro ravnotežje

Joga za ravnotežje z bojevniškimi pozicijami telesa (Virabhadrasana 1, Virabhadrasana 2, Virabhadrasana 3) prevetri in okrepi občutek zavedanja o lastnem telesu. Bojevniški položaji krepijo moč, krepijo samozavest in samodisciplino. Odlično za začetek dneva ter spopad z izzivi, ki jih dan prinese.
jedro, moč, ravnotežje
Za začetnike
Premium
Zmerno
20:03

[09] Joga za dober dan

Zadnji video jutranje joga serije zaobjame vse položaje, ki jih potebujemo, ko si želimo svežine, moči in kontrole. Odpira boke, razteza hrbet, mehča tkiva, ki potebujejo sprostitev ter nas zbudi. Celotno telo oskrbimo z več kisika ter zbistrimo misli. Hop na blazino, začniva!
boki, hrbet