Redna vadba joge, december 2022

Redna mesečna vadba joge z do 60 minutnimi ter krajšimi videi, ki so primerni za vse stopnje. V njej treniramo jedro, odpiramo sklepe ter raztezamo in razbremenjujemo telo ter poskrbimo za dvig srčnega utripa. Pridi na blazino, začniva!

Premium
4
Za napredne
Zmerno
hrbet, jedro, moč, ramena

Vsi videi v tej seriji

Za napredne
Premium
Zmerno
54:58

[01] Joga za utrditev jedra in nog

Vadba joge, ki utrjuje jedro ter mišice nog. Položaji se dotaknejo področja stegenskih mišic, trebuha in poskrbijo za razbremenitev hrbtenice. Intenzivnejša vadba joge, ki bo prebudila in razbremenila telo, je primerna za vse stopnje.
hrbet, jedro, noge
Za napredne
Brezplačno
Zmerno
13:58

[02] Joga flow za jedro in noge

Joga flow za jedro in noge je namenjen vsem stopnjam. Krajša vadba joge prižge plamen v trebušnih mišicah, raztegne hrbet in okrepi mišice nog. Vzemi si nekaj minut zase, zlezi na blazino in opolnomoči svoje telo.
hrbet, jedro, noge
Za napredne
Premium
Zmerno
52:11

[03] Mobilnost kolkov joga flow

Joga vadba s poudarkom na mobilnosti kolkov mehča in krepi tkiva na področju kolkov, odpira kolčne sklepe ter pospeši utrip srca. Vadba požene kri po žilah, utrdi jedro, raztegne stegenske mišice in adduktorje kolka. Skoči v nekaj udobnega, se vidiva na blazini!
boki, kolki, noge
Za napredne
Premium
Zmerno
53:26

[04] Joga za moč, stabilnost in razteg

Vadba joge s poudarkom na moči, stabilnosti in raztegu telesa. Središčna položaja Astavakrasana in Dandayamana Janu Sirsasana se dotakneta raztega zadnjih stegenskih vezi, moči trupa in ravnotežja. Celotna vadba joge krepi hrbet, roke in področje trupa. Fizično zahtevnejša joga, ki je z modifikacijami predstavljenimi v videu primerna za vse stopnje.
boki, stegna, trup