Redna vadba joge, februar 2023

Vadba joge za celoten mesec s sekvencami in vinjasami, ki krepijo telo in duha. Joga je primerna za vse stopnje in poskrbi za razbremenitev in krepitev tkiv, mehča področja sklepov ter nas napolni z energijo. Pridi na blazino, začniva!

Premium
4
Za napredne
Zmerno
hrbet, jedro, kolki, ramena

Vsi videi v tej seriji

Za začetnike
Premium
Težavno
53:58

[01] Joga z bojevniki za moč

Joga vadba, ki daje poudarek na stabilizaciji telesa z bojevniškimi položaji (Virabhadrasana 1, 2, 3 ter Viparita Virabhadrasana) ter spremljajočim kontroliranim dihom, ki poskrbi za sprostitev. Z nizom položajev okrepimo jedro, razbremenimo noge in hrbet ter povečamo občutek moči in kontrole telesa.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
53:39

[02] Joga za križ, kolke in ramena

Malenkost intenzivnejša vadba joge z globokimi raztegi ramen in kolkov, ki bodo sprostili ter razbremenili področje hrbta. Z odpiralci kolkov se osredotočamo na razteg križa, z odpiralci ramen poskrbimo za lajšanje togosti v zgornjem delu telesa. Središčni položaj Baddha Utthita Parsvakonasana s podpornimi asanami krepi in razteza noge, kolena in gležnje. Razteza dimlje, hrbtenico, pas in ramena, razširi prsni koš in pljuča ter stimulira trebušne organe.
hrbet, kolki, križ, ramena
Za napredne
Premium
Lahkotno
55:14

[03] Joga za lajšanje vpliva stresa na telo

Joga za temeljit raztega telesa, ki pomaga pri lajšanju vpliva stresa na telo. Položaji in prehodi med njimi so strukturirani z namenom sproščanja obremenjenih tkiv, s pomočjo spremljajočega globokega in upočasnjenega diha pa poskrbimo, da telo preklopi iz stresa v sprostitev. Vadba joge, ki razbremeni in pomiri, s poudarkom na hrbtu in kolkih.
hrbet, kolki
Za začetnike
Premium
Zmerno
53:30

[04] Joga za dobro počutje

Joga vadba za dobro počutje, s poudarkom na kontroli diha in povezujočimi položaji, ki uravnovešajo živčni sistem, razbremenjujejo obremenjeno telo in sproščajo. Ura joge, ki s počasnejšim tempom poskrbi za razteg in razbremenitev, upočasnitev in boljše počutje. Pridi na blazino, začniva.
hrbet, kolki, ramena