Redna vadba joge, januar 2023

Redna vadba joge z do 60 minutnimi joga videi, ki poskrbijo za celotno telo. Z dihalnimi tehnikami umirjamo in uravnovešamo živčni sistem, s položaji in prehodi med njimi pa poskrbimo za močno in prožno telo. Pridi na blazino, sprosti, raztegni in umiri telo in duha.

Premium
4
Za napredne
Zmerno
hrbet, jedro, moč, ramena, ravnotežje

Vsi videi v tej seriji

Za napredne
Premium
Zmerno
49:17

[01] Joga za gibljiva in močna ramena

Vadba joge, ki ima poudarek na ramenskemu obroču. S položaji, ki se osredotočajo na globoka tkiva ramen, razbremenjujemo področja vratu ter zgornjega dela hrbta, hkrati pa poskrbimo za odpravljanje napetosti in okrepimo rame ter jih naredimo bolj prožne.
ramena, zgornji del hrbta
Za napredne
Premium
Zmerno
55:55

[02] Joga vadba za razteg kolkov in stegen

Joga vadba za razteg kolkov in stegen podaljšuje upogibalke kolkov in stegenske vezi, okrepi mišice nog ter s protiutežnim položajem kamele (Ustrasana) poskrbi za razteg hrbta, ramen in bokov. Počasnejša sekvenca položajev bo prebudila telo, ga okrepila ter na koncu pustila v sproščenem stanju.
boki, hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
54:58

[03] Joga za globoko sprostitev in razteg

Joga za globoko sprostitev in razteg telesa bo z obrati trupa poskrbela za razbremenitev hrbta, se z izpadnimi koraki dotaknila področja stegen ter zmehčala tkiva, ki so obremenjena in morda v krču. Močna praksa joge telo in duha razbremeni stresa in popravi naše počutje.
hrbet, jedro, ramena, stegna
Za napredne
Premium
Lahkotno
51:32

[04] Joga vadba za razbremenitev hrbta

V vadbi joge za razbremenitev hrbta se premikamo počasi, z veliko mero pozornosti na telo in povezovanje z dihom. Položaji pomagajo pri lajšanju nelagodja na področju hrbta, popravljajo držo, sproščajo mišice ter celotno hrbtenico poravnajo in razbremenijo. Zlezi na blazino in sprosti hrbet, začniva!
hrbet, hrbtenica, trup