Joga videi

Najdi pravi joga video zase.

Iskanje

Iskanje

Stopnja

Stopnja

Fokus

Fokus

Zahtevnost

Zahtevnost

Trajanje

Trajanje

Razvrsti

Razvrsti

Število rezultatov

1 - 12 od 60 videov
Za začetnike
Zmerno
50:38

[03] Joga za kolke in spodnji del hrbta

Vadba joge, ki sprošča toge boke. Položaji se dotaknejo področja kolkov, jih odprejo in posledično razbremenijo spodnji del hrbta. S središčnim položajem bojevnik 2 (Virabhadrasana 2) zmehčamo in odpremo boke, dimlje, ramena in prsni koš. Vadba gradi vzdržljivost in koncentracijo, energizira utrujene okončine, razvija ravnotežje in stabilnost.
kolki, spodnji del hrbta
Za začetnike
Zmerno
54:20

[02] Joga za stegna

Vadba joge za razbremenitev zadnjih stegenskih mišic ter kvadricepsa. Ko sedimo ali hodimo ali tečemo, uporabljamo noge le v naprej/nazaj gibanju. Rang gibanja naših nog je večji, ker je kolk sklep, ki omogoča gibanje v vse smeri. Zato se v vadbi joge osredotočamo na razteg stegen ter odpiranje bokov, mehčanje trdih tkiv ter tako povečamo obseg gibanja in olajšamo bolečine, togost. Pridi na blazino, začniva!
boki, hrbet, kolki, stegna
Za začetnike
Lahkotno
48:42

[01] Uvodna joga

Uvodni video prve joge prizemlji in upočasni tempo, ponastavlja živčni sistem ter nas, s položaji in dihalnimi tehnikami, v celoti sprosti in raztegne. Vadba joge v videu je primerna za vse stopnje, tudi začetnike. Z njo bomo poskrbeli zase ter umirili podivjane misli.
boki, hrbet, ramena, trup
Za začetnike
Zmerno
20:03

[09] Joga za dober dan

Zadnji video jutranje joga serije zaobjame vse položaje, ki jih potebujemo, ko si želimo svežine, moči in kontrole. Odpira boke, razteza hrbet, mehča tkiva, ki potebujejo sprostitev ter nas zbudi. Celotno telo oskrbimo z več kisika ter zbistrimo misli. Hop na blazino, začniva!
boki, hrbet
Za začetnike
Zmerno
17:28

[08] Dobro jutro ravnotežje

Joga za ravnotežje z bojevniškimi pozicijami telesa (Virabhadrasana 1, Virabhadrasana 2, Virabhadrasana 3) prevetri in okrepi občutek zavedanja o lastnem telesu. Bojevniški položaji krepijo moč, krepijo samozavest in samodisciplino. Odlično za začetek dneva ter spopad z izzivi, ki jih dan prinese.
jedro, moč, ravnotežje
Za začetnike
Zmerno
13:32

[07] Pozdrav soncu - Surya Namaskar B

Pozdrav soncu oziroma Surya Namaskar B različica je starejši brat pozdrava soncu različice A. Z dodanima položajema bojevnika 1 (Virabhadrasana 1) ter položajem stola (Utkatasana) zbuja mišice in pospeši utrip srca. Zelo dober in efektiven za začetek dneva, saj dviguje nivo energije in raztegne, okrepi celotno telo. Na blazino! Začniva.
hrbet, moč, noge, roke, trebuh
Za začetnike
Zmerno
13:37

[06] Jutranja joga za moč

Kaj boljšega, kot že zjutraj vedeti, da si živ/a! Zato se v joga videu za moč poigramo s kondicijo in položaji, ki testirajo našo moč. Vadba joga je primerna za vse stopnje, elementi in položaji so namenjeni prebujanju mišic ter pripravi telesa in uma na dan, ki prihaja.
boki, hrbet, moč, stegna
Za začetnike
Zmerno
15:26

[05] Jutranji razteg telesa

Joga video za razteg telesa prebudi telo in z malenkost intenzivnejšimi elementi tudi mišice. Po vadbi joge je telo polno sveže energije, pogled je jasnejši in kipimo od endorfinov. Video se osredotoča na globok razteg zaspanega telesa. Krasen začetek dneva!
noge, ramena, zgornji del hrbta
Za začetnike
Lahkotno
15:05

[04] Nežna jutranja joga

Morda nam zjutraj ustreza nežnejša vadba joge, ki s položaji v celoti prebuja naše telo ter ga pripravlja na dan. Joga video nežne jutranje joge tako zmehča celotno telo, sprosti tiste napetosti in trda tkiva, ki so lahko posledica spanja. Zjutraj telo potrebuje pozornost, le daj mu jo.
boki, hrbet, ramena
Za začetnike
Lahkotno
13:41

[03] Dobro jutro boki

Joga video se osredotoča na togost bokov ter odpravlja zategnjenost. Položaji odpiralcev bokov raztezajo in mehčajo tkiva na področju kolkov, jih prebudijo in s tem sprostijo spodnji del hrbta. Vadba joge nežno a efektivno prebudi kolke ter pomaga olajšati bolečine. Odličen začetek dneva!
boki, spodnji del hrbta, trup
Za začetnike
Lahkotno
12:09

[02] Joga za dobro jutro

Joga video za dobro jutro z nizkim izpadnim korakom (Anjaneyasana), razteza spodnji del hrbta in stegna. Z vadbo odpremo prsni koš, sprostimo ramenski obroč in z nežnejšim tempom ter položaji, ki raztezajo, prebudimo celotno telo in se pripravimo na dan.
hrbet, kolki, spodnji del hrbta, stegna
Za začetnike
Lahkotno
10:22

[01] Pozdrav soncu - Surya Namaskar A

Pozdrav soncu je sestavljen iz ponavljajočih se položajev, ki raztegnejo telo od glave do pet. Pomaga pri hujšanju ter krepi mišice in sklepe. Prav tako zagotavlja boljše delovanje prebavnega sistema in pomaga v boju proti nespečnosti. Pozdrav soncu je tista vadba joge, s katero ne moreš zgrešiti, ko potrebuješ ali si želiš joge. Skoči na blazino, začniva!
hrbet, ramena

Prikaži več