Joga videi

Najdi pravi joga video zase.

Iskanje

Iskanje

Članstvo

Članstvo

Stopnja

Stopnja

Fokus

Fokus

Zahtevnost

Zahtevnost

Trajanje

Trajanje

Razvrsti

Razvrsti

Število rezultatov

1 - 12 od 129 videov
Za napredne
Premium
Zmerno
48:46

[04] Joga za ravnotežje in moč rok

Joga za ravnotežje in moč rok razteza, krepi, povečuje fleksibilnost in obseg gibanja telesa. Položaj Bala Kakasana (majhna Bakasana oziroma položaj majhne vrane), je napreden položaj za krepitev jedra in ramen, ki pomaga učvrstiti trup, bicepse in tricepse ter raztegniti zgornji del hrbta, kar povečuje moč v zgornjem delu telesa.
moč, ravnotežje, roke
Za napredne
Premium
Zmerno
53:26

[03] Joga vadba za stabilnost in moč

Z osredotočenostjo na stabilnost in moč, joga vadba s središčnim položajem počepa na nogi (Prapadasana) pomaga graditi koordinacijo in stabilnost v bokih, hrbtenici, ramenih, kolenih in stopalih. Celotna vadba je strukturirana z namenom krepitve stabilnosti in moči telesa. Gibi telesa so sinhronizirani z ustaljenim dihom, kar umirja telo, mehča tkiva ter manjša vpliv stresa na telo.
boki, hrbtenica
Za napredne
Premium
Zmerno
51:09

[02] Joga flow za razbremenitev ramen in kolkov

Joga vadba za ramena in kolke razbremenjuje ter odpira tkiva ramenskega obroča, zgornjega in spodnjega dela hrbta ter sprošča napetosti, nelagodja v telesu. Izboljšana gibljivost ramen in kolkov pomeni izboljšane vzorce gibanja. Takšni vzorci vplivajo tudi na zdravje sklepov in mišic v vsakdanjem življenju, kar telesu omogoča da se pravilno premika in deluje, kot bi moralo, saj zmanjša tveganje za poškodbe in bolečine.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
44:52

[01] Dinamična vinyasa joga

Vinyasa joga, ki jo začenjamo s pozdravom sonca (Surya Namaskar), prebuja telo in ga v celoti raztegne, oskrbi z energijo ter pripravi na središčne položaje. Ti središčni položaji krepijo in raztezajo hrbet, ramena, kolke ter trup. Spremljajoč umirjen in globok dih, v daljših držanjih položajev, deluje protistresno in blagodejno na živčni sistem.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
55:08

[04] Joga vadba za odprto telo

Joga vadba, ki se osredotoča na odpiranje telesa z razteznimi položaji in daljšimi pozicijami, odpira in razteza tkiva in sklepe. Posledično sprošča celotno telo, krepi poglavitne mišice ter s spremljajočimi umirjenimi dihi lajša napetosti. Počasnejši ritem nudi meditativno gibanje, ki poskrbi za celotno telo in duha.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
55:06

[03] Slow flow joga za stabilno telo

Joga vadba s počasnejšim tempom in daljšimi položaji (več dihov v asani), krepi jedro in posledično povečuje stabilnost telesa. S središčnim položajem bojevnika 3 (Virabhadrasana 3) izboljša ravnotežje in moč trupa. Na stoječi nogi položaj razteza zadnji del stegna (stegenske mišice) in zadnjico, hkrati pa okrepi sprednji del stegna (kvadriceps) in gleženj.
jedro, stabilnost, stegna
Za napredne
Premium
Zmerno
55:55

[02] Srečni kolki joga flow

Joga vadba s poudarkom na odpiralcih kolkov razbremenjuje področje spodnjega dela hrbta (križ) in hkrati mehča, razteza in odpira boke. Povečuje rang gibanja bokov ter sprošča napetosti ujete v telesu. Podporne dihalne tehnike pomirjajo in poskrbijo za boljše počutje.
boki, hrbet, kolki
Za napredne
Premium
Zmerno
54:35

[01] Vinyasa joga za razteg in moč telesa

Vinyasa joga je pretočna oblika vadbe, ki z dihom povezuje posamezne položaje ter daje poudarek na prehode med njimi. Krepi občutek o lastnem telesu, povečuje moč in razteza tkiva. S spremljajočimi dihalnimi tehnikami regulira živčni sistem ter sprošča od stresa obremenjeno telo.
hrbet, jedro, moč, trup
Za napredne
Premium
Težavno
56:25

[05] Joga s stojo na glavi

Razgibana vadba joge s stojo na glavi (Salamba Sirsasana), ki bo v celoti poskrbela za moč, ravnotežje in prožnost telesa ter hkrati umirila um in sprostila napetosti. Joga, z malenkost zahtevnejšimi tranzicijami in položaji, utrjuje jedro, ramenski obroč in hrbet, z odpiralci kolkov pa poskrbi za prožne in zmehčane boke.
jedro, kolki, ramena, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
54:52

[04] Joga s polovično stojo na glavi

Joga vadba s polovično stojo na glavi (Ardha Salamba Sirsasana) krepi trup, ramena, jedro in hrbet. S središčnim inverznim položajem umirja um in blaži stres, stimulira limfni sistem ter krepi zgornji del telesa in hrbtenice. Poleg naštetega pomaga povečati kapaciteto pljuč, spodbuja in krepi trebušne organe ter pospešuje prebavo.
jedro, ramena, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
55:31

[03] Joga vadba za razteg stegen in moč trupa

Vadba joge za razteg stegen in moč trupa s središčnim položajem Anantasana nežno razteza boke, stegna in krepi trup. Stranske mišice telesa se raztegnejo in postanejo bolj prožne. Stegenske mišice, notranjost stegen in trebušne mišice se raztegnejo, sprostijo in okrepijo, kar poveča njihovo prožnost in funkcionalnost.
moč, stegna, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
51:39

[02] Dinamična joga za ravnotežje

Dinamična vadba joge, ki krepi stabilizacijske mišice telesa. Položaji in prehodi med njimi spodbujajo telo v premagovanje izzivov, krepijo moč telesa ter dvigujejo nivo energije. Joga praksa je zasnovana tako, da v celoti okrepi ter raztegne telo in duha.
kolki, moč, ravnotežje

Prikaži več