Joga videi

Najdi pravi joga video zase.

Iskanje

Iskanje

Članstvo

Članstvo

Stopnja

Stopnja

Fokus

Fokus

Zahtevnost

Zahtevnost

Trajanje

Trajanje

Razvrsti

Razvrsti

Število rezultatov

1 - 12 od 113 videov
Za začetnike
Premium
Težavno
53:58

[01] Joga z bojevniki za moč

Joga vadba, ki daje poudarek na stabilizaciji telesa z bojevniškimi položaji (Virabhadrasana 1, 2, 3 ter Viparita Virabhadrasana) ter spremljajočim kontroliranim dihom, ki poskrbi za sprostitev. Z nizom položajev okrepimo jedro, razbremenimo noge in hrbet ter povečamo občutek moči in kontrole telesa.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Lahkotno
51:32

[04] Joga vadba za razbremenitev hrbta

V vadbi joge za razbremenitev hrbta se premikamo počasi, z veliko mero pozornosti na telo in povezovanje z dihom. Položaji pomagajo pri lajšanju nelagodja na področju hrbta, popravljajo držo, sproščajo mišice ter celotno hrbtenico poravnajo in razbremenijo. Zlezi na blazino in sprosti hrbet, začniva!
hrbet, hrbtenica, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
54:58

[03] Joga za globoko sprostitev in razteg

Joga za globoko sprostitev in razteg telesa bo z obrati trupa poskrbela za razbremenitev hrbta, se z izpadnimi koraki dotaknila področja stegen ter zmehčala tkiva, ki so obremenjena in morda v krču. Močna praksa joge telo in duha razbremeni stresa in popravi naše počutje.
hrbet, jedro, ramena, stegna
Za napredne
Premium
Zmerno
55:55

[02] Joga vadba za razteg kolkov in stegen

Joga vadba za razteg kolkov in stegen podaljšuje upogibalke kolkov in stegenske vezi, okrepi mišice nog ter s protiutežnim položajem kamele (Ustrasana) poskrbi za razteg hrbta, ramen in bokov. Počasnejša sekvenca položajev bo prebudila telo, ga okrepila ter na koncu pustila v sproščenem stanju.
boki, hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
49:17

[01] Joga za gibljiva in močna ramena

Vadba joge, ki ima poudarek na ramenskemu obroču. S položaji, ki se osredotočajo na globoka tkiva ramen, razbremenjujemo področja vratu ter zgornjega dela hrbta, hkrati pa poskrbimo za odpravljanje napetosti in okrepimo rame ter jih naredimo bolj prožne.
ramena, zgornji del hrbta
Za napredne
Premium
Zmerno
53:26

[04] Joga za moč, stabilnost in razteg

Vadba joge s poudarkom na moči, stabilnosti in raztegu telesa. Središčna položaja Astavakrasana in Dandayamana Janu Sirsasana se dotakneta raztega zadnjih stegenskih vezi, moči trupa in ravnotežja. Celotna vadba joge krepi hrbet, roke in področje trupa. Fizično zahtevnejša joga, ki je z modifikacijami predstavljenimi v videu primerna za vse stopnje.
boki, stegna, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
52:11

[03] Mobilnost kolkov joga flow

Joga vadba s poudarkom na mobilnosti kolkov mehča in krepi tkiva na področju kolkov, odpira kolčne sklepe ter pospeši utrip srca. Vadba požene kri po žilah, utrdi jedro, raztegne stegenske mišice in adduktorje kolka. Skoči v nekaj udobnega, se vidiva na blazini!
boki, kolki, noge
Za napredne
Brezplačno
Zmerno
13:58

[02] Joga flow za jedro in noge

Joga flow za jedro in noge je namenjen vsem stopnjam. Krajša vadba joge prižge plamen v trebušnih mišicah, raztegne hrbet in okrepi mišice nog. Vzemi si nekaj minut zase, zlezi na blazino in opolnomoči svoje telo.
hrbet, jedro, noge
Za napredne
Premium
Zmerno
54:58

[01] Joga za utrditev jedra in nog

Vadba joge, ki utrjuje jedro ter mišice nog. Položaji se dotaknejo področja stegenskih mišic, trebuha in poskrbijo za razbremenitev hrbtenice. Intenzivnejša vadba joge, ki bo prebudila in razbremenila telo, je primerna za vse stopnje.
hrbet, jedro, noge
Za napredne
Brezplačno
Lahkotno
14:25

[07] Joga za prožne kolke

Brezplačna joga vadba za prožne kolke s položaji, ki razbremenjujejo in sproščajo hrbet, povečujejo gibljivost in prožnost bokov, raztezajo zadnjico, stegenske mišice ter pomagajo zmanjšati vpliv večurnega sedenja.
hrbet, kolki, prožnost
Za začetnike
Premium
Zmerno
50:52

[06] Joga flow za razteg telesa

Joga flow za razteg telesa je vadba joge, ki se osredotoča na povezavo med dihom, gibanjem in umom. Neprekinjeno in gladko premikanje iz enega položaja v drugega krepi zavedanje o telesu, povečuje njegovo prožnost in moč.
hrbet, kolki, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
48:49

[05] Joga z odpiralci kolkov za hrbet

Odpiralci kolkov poskrbijo za razbremenitev hrbta z mehčanjem in raztezanjem tkiv bokov. Vadba joge daje poudarek razbremenitvi področja bokov in hrbta, krepi globoke mišice ter dvigne srčni utrip. Središčna položaja Eka Pada Utkatasana in Utthan Pristhasana raztezata in odpirata boke ter povečujeta gibljivost in prožnost. Raztezata in krepita zadnjico, stegenske mišice in hrbtenico ter sproščata hrbet. Pomagata zmanjšati negativne učinke dolgotrajnega sedenja ali nedejavnosti.
hrbet, kolki, prožnost

Prikaži več