Zadnje joga serije

Redna vadba joge, september 2022

glej

Jutranja joga

glej

Joga za hrbet

glej

Joga v živo, junij 2022

glej

Joga v živo, maj 2022

glej

Joga v živo, april 2022

glej

Joga v živo, marec 2022

glej

Joga v živo, februar 2022

glej

Joga v živo (izbor starejših videov)

glej

Brskaj po videih ali serijah

Brskaj med posameznimi joga videi ali med joga serijami in najdi pravo vadbo zase.

Zadnji videi

Poglej vse videe
Za začetnike
Zmerno
50:38

[03] Joga za kolke in spodnji del hrbta

Vadba joge, ki sprošča toge boke. Položaji se dotaknejo področja kolkov, jih odprejo in posledično razbremenijo spodnji del hrbta. S središčnim položajem bojevnik 2 (Virabhadrasana 2) zmehčamo in odpremo boke, dimlje, ramena in prsni koš. Vadba gradi vzdržljivost in koncentracijo, energizira utrujene okončine, razvija ravnotežje in stabilnost.
kolki, spodnji del hrbta
Za začetnike
Zmerno
54:20

[02] Joga za stegna

Vadba joge za razbremenitev zadnjih stegenskih mišic ter kvadricepsa. Ko sedimo ali hodimo ali tečemo, uporabljamo noge le v naprej/nazaj gibanju. Rang gibanja naših nog je večji, ker je kolk sklep, ki omogoča gibanje v vse smeri. Zato se v vadbi joge osredotočamo na razteg stegen ter odpiranje bokov, mehčanje trdih tkiv ter tako povečamo obseg gibanja in olajšamo bolečine, togost. Pridi na blazino, začniva!
boki, hrbet, kolki, stegna
Za začetnike
Lahkotno
48:42

[01] Uvodna joga

Uvodni video prve joge prizemlji in upočasni tempo, ponastavlja živčni sistem ter nas, s položaji in dihalnimi tehnikami, v celoti sprosti in raztegne. Vadba joge v videu je primerna za vse stopnje, tudi začetnike. Z njo bomo poskrbeli zase ter umirili podivjane misli.
boki, hrbet, ramena, trup

Zadnje serije

Poglej vse serije
Za začetnike
Lahkotno
4

Redna vadba joge, september 2022

Redna vadba joge za celoten mesec, ki zaokroži vse elemente, pranajame in položaje, ki jih potrebujemo za razteg, razbremenitev, sprostitev in okrepitev telesa. Z uvodnimi položaji je serija primerna tudi za popolne začetnike, kot tudi tiste malenkost zahtevnejše praktikante joge. Pridi na blazino, čas je za jogo!
boki, hrbet, noge, ramena, roke
Za začetnike
Lahkotno
9

Jutranja joga

Serija jutranje joge obsega 9 videov, ki vsak s svojim fokusom in tempom dodobra prebudijo telo, ga razbremenijo ter odpravijo morebitno zaležanost. Krajši videi, ki so ravno zaradi dolžine primerni za hitro jogo, pridejo prav takrat, ko potrebuješ šus endorfinov za spopad z dnevom, ki prihaja. Celotna serija je primerna za začetnike in naprednejše praktikante, […]
boki, hrbet, trup
Za začetnike
Lahkotno
6

Joga za hrbet

Joga serija za hrbet je namenjena razbremenitvi, sprostitvi in krepitvi hrbta. Celotna serija je primerna tako za začetnike kot tudi za naprednejše praktikante, ki želijo olajšati nelagodje na področju hrbta. V seriji je šest videov, ki vsak s svojim fokusom poskrbi za določen del hrbta. Joga je sestavljena in prilagojena potrebam pretežno sedečih teles. S […]
hrbet

Naroči se na online jogo

Izberi mesečno ali letno naročnino in takoj dostopaj do vseh joga videov in serij.
naroči se
7 dni brezplačno!