online joga

128+ videov

Zbirka obsega že več kot 128 videov in se še povečuje.

zahtevnost

Izberi stopnjo in zahtevnost joga vadbe, ki ti ustreza.

fokus

Izberi fokus vadbe - npr. za hrbet, kolke, razteg, stres...

Trajanje

Izberi med krajšimi ali daljšimi videi z joga vadbo.
Naroči se

glej jogo na vseh napravah

Glej online jogo na vseh napravah

Zadnji videi

Poglej vse videe
Za napredne
Premium
Težavno
35:34

[01] Kardio joga

Kardio joga je intenzivnejša joga, ki poviša srčni utrip ter pokuri kakšno ekstra kalorijo. Hitrejša oblika joge, ki s spremljajočimi dihalnimi tehnikami poskrbi za telo in duha, je primerna za vse stopnje. Dvigni nivo endorfinov v telesu, začniva!
kondicija, moč
Za napredne
Premium
Zmerno
48:46

[04] Joga za ravnotežje in moč rok

Joga za ravnotežje in moč rok razteza, krepi, povečuje fleksibilnost in obseg gibanja telesa. Položaj Bala Kakasana (majhna Bakasana oziroma položaj majhne vrane), je napreden položaj za krepitev jedra in ramen, ki pomaga učvrstiti trup, bicepse in tricepse ter raztegniti zgornji del hrbta, kar povečuje moč v zgornjem delu telesa.
moč, ravnotežje, roke
Za napredne
Premium
Zmerno
53:26

[03] Joga vadba za stabilnost in moč

Z osredotočenostjo na stabilnost in moč, joga vadba s središčnim položajem počepa na nogi (Prapadasana) pomaga graditi koordinacijo in stabilnost v bokih, hrbtenici, ramenih, kolenih in stopalih. Celotna vadba je strukturirana z namenom krepitve stabilnosti in moči telesa. Gibi telesa so sinhronizirani z ustaljenim dihom, kar umirja telo, mehča tkiva ter manjša vpliv stresa na telo.
boki, hrbtenica
Za napredne
Premium
Zmerno
51:09

[02] Joga flow za razbremenitev ramen in kolkov

Joga vadba za ramena in kolke razbremenjuje ter odpira tkiva ramenskega obroča, zgornjega in spodnjega dela hrbta ter sprošča napetosti, nelagodja v telesu. Izboljšana gibljivost ramen in kolkov pomeni izboljšane vzorce gibanja. Takšni vzorci vplivajo tudi na zdravje sklepov in mišic v vsakdanjem življenju, kar telesu omogoča da se pravilno premika in deluje, kot bi moralo, saj zmanjša tveganje za poškodbe in bolečine.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
44:52

[01] Dinamična vinyasa joga

Vinyasa joga, ki jo začenjamo s pozdravom sonca (Surya Namaskar), prebuja telo in ga v celoti raztegne, oskrbi z energijo ter pripravi na središčne položaje. Ti središčni položaji krepijo in raztezajo hrbet, ramena, kolke ter trup. Spremljajoč umirjen in globok dih, v daljših držanjih položajev, deluje protistresno in blagodejno na živčni sistem.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
55:08

[04] Joga vadba za odprto telo

Joga vadba, ki se osredotoča na odpiranje telesa z razteznimi položaji in daljšimi pozicijami, odpira in razteza tkiva in sklepe. Posledično sprošča celotno telo, krepi poglavitne mišice ter s spremljajočimi umirjenimi dihi lajša napetosti. Počasnejši ritem nudi meditativno gibanje, ki poskrbi za celotno telo in duha.
hrbet, kolki, ramena

Zadnje serije

Poglej vse serije
Za napredne
Premium
Zmerno
1

Redna vadba junij, 2023

Mesečna vadba joge za celotno telo. Od intenzivnejših do zmernejših vadb, kjer z dihalnimi tehnikami, položaji in prehodi med njimi okrepimo celotno telo, raztegnemo tkiva ter sprostimo napetosti. Vadba joge je primerna za vse stopnje, dviguje srčni utrip ter lajša vpliv stresa na telo.
hrbet, kolki, moč, ramena, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba maj, 2023

Redna vadba joge za mesec maj. Sekvence, pranajame, položaji in prehodi med njimi targetirajo celotno telo, krepijo kondicijo in moč telesa. S poudarjenimi ravnotežnimi položaji krepijo stabilnost, moč jedra ter osredotočenost. Joga vadbe bodo poskrbele za močno, prožno in sproščeno telo.
hrbet, kolki, ramena, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, april 2023

Redna mesečna vadba joge z različnimi sekvencami, ki poskrbijo za telo in duha. Vse vadbe so strukturirane na način, ki vadečemu prinaša največ koristi. So varne in z modifikacijami primerne za vse stopnje - za začetnike in naprednejše praktikante.
hrbet, jedro, moč, trup

Naroči se na online jogo

Izberi brezplačno ali premium članstvo in takoj dostopaj do joga videov in serij.
naroči se