Zadnje joga serije

Redna vadba joge, februar 2023

glej

Redna vadba joge, januar 2023

glej

Redna vadba joge, december 2022

glej

Redna vadba joge, november 2022

glej

Meditacije

glej

Redna vadba joge, oktober 2022

glej

Joga za hrbet

glej

Redna vadba joge, september 2022

glej

Jutranja joga

glej

Brskaj po videih ali serijah

Brskaj med posameznimi joga videi ali med joga serijami in najdi pravo vadbo zase.

Zadnji videi

Poglej vse videe
Za začetnike
Premium
Težavno
53:58

[01] Joga z bojevniki za moč

Joga vadba, ki daje poudarek na stabilizaciji telesa z bojevniškimi položaji (Virabhadrasana 1, 2, 3 ter Viparita Virabhadrasana) ter spremljajočim kontroliranim dihom, ki poskrbi za sprostitev. Z nizom položajev okrepimo jedro, razbremenimo noge in hrbet ter povečamo občutek moči in kontrole telesa.
hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Lahkotno
51:32

[04] Joga vadba za razbremenitev hrbta

V vadbi joge za razbremenitev hrbta se premikamo počasi, z veliko mero pozornosti na telo in povezovanje z dihom. Položaji pomagajo pri lajšanju nelagodja na področju hrbta, popravljajo držo, sproščajo mišice ter celotno hrbtenico poravnajo in razbremenijo. Zlezi na blazino in sprosti hrbet, začniva!
hrbet, hrbtenica, trup
Za napredne
Premium
Zmerno
54:58

[03] Joga za globoko sprostitev in razteg

Joga za globoko sprostitev in razteg telesa bo z obrati trupa poskrbela za razbremenitev hrbta, se z izpadnimi koraki dotaknila področja stegen ter zmehčala tkiva, ki so obremenjena in morda v krču. Močna praksa joge telo in duha razbremeni stresa in popravi naše počutje.
hrbet, jedro, ramena, stegna
Za napredne
Premium
Zmerno
55:55

[02] Joga vadba za razteg kolkov in stegen

Joga vadba za razteg kolkov in stegen podaljšuje upogibalke kolkov in stegenske vezi, okrepi mišice nog ter s protiutežnim položajem kamele (Ustrasana) poskrbi za razteg hrbta, ramen in bokov. Počasnejša sekvenca položajev bo prebudila telo, ga okrepila ter na koncu pustila v sproščenem stanju.
boki, hrbet, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
49:17

[01] Joga za gibljiva in močna ramena

Vadba joge, ki ima poudarek na ramenskemu obroču. S položaji, ki se osredotočajo na globoka tkiva ramen, razbremenjujemo področja vratu ter zgornjega dela hrbta, hkrati pa poskrbimo za odpravljanje napetosti in okrepimo rame ter jih naredimo bolj prožne.
ramena, zgornji del hrbta
Za napredne
Premium
Zmerno
53:26

[04] Joga za moč, stabilnost in razteg

Vadba joge s poudarkom na moči, stabilnosti in raztegu telesa. Središčna položaja Astavakrasana in Dandayamana Janu Sirsasana se dotakneta raztega zadnjih stegenskih vezi, moči trupa in ravnotežja. Celotna vadba joge krepi hrbet, roke in področje trupa. Fizično zahtevnejša joga, ki je z modifikacijami predstavljenimi v videu primerna za vse stopnje.
boki, stegna, trup

Zadnje serije

Poglej vse serije
Za napredne
Premium
Zmerno
1

Redna vadba joge, februar 2023

Vadba joge za celoten mesec s sekvencami in vinjasami, ki krepijo telo in duha. Joga je primerna za vse stopnje in poskrbi za razbremenitev in krepitev tkiv, mehča področja sklepov ter nas napolni z energijo. Pridi na blazino, začniva!
hrbet, jedro, kolki, ramena
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, januar 2023

Redna vadba joge z do 60 minutnimi joga videi, ki poskrbijo za celotno telo. Z dihalnimi tehnikami umirjamo in uravnovešamo živčni sistem, s položaji in prehodi med njimi pa poskrbimo za močno in prožno telo. Pridi na blazino, sprosti, raztegni in umiri telo in duha.
hrbet, jedro, moč, ramena, ravnotežje
Za napredne
Premium
Zmerno
4

Redna vadba joge, december 2022

Redna mesečna vadba joge z do 60 minutnimi ter krajšimi videi, ki so primerni za vse stopnje. V njej treniramo jedro, odpiramo sklepe ter raztezamo in razbremenjujemo telo ter poskrbimo za dvig srčnega utripa. Pridi na blazino, začniva!
hrbet, jedro, moč, ramena

Naroči se na online jogo

Izberi brezplačno ali premium članstvo in takoj dostopaj do joga videov in serij.
naroči se